De sju nycklarna – signerade böcker

Alla beställningar av thrillern De sju nycklarna som du gör före den släpps (21 augusti) kan du få signerade.

Det är enkelt. Skicka ett mail till: desjunycklarna@outlook.com och ange ditt namn, adress och vem som den ska vara dedikerad till. Boken hamnar i din brevlåda ca den 21 augusti och med den finns en faktura på samma belopp som den kommer kosta i nätbokhandeln. (195 kr).

Är du inte intresserad av signerade böcker kan du istället förköpa den redan nu direkt från mitt förlag.

Den kommer sedan finnas som inbunden, e-bok och ljudboken på nätet och i bokhandeln. Ha en härlig fortsättning på sommaren,

/Åsa som sitter i en hög med bokpaket.

 

De sju nycklarna

Rebecka vaknar av att en pistol pressas mot huvudet och att någon väser ”The key” i örat. I rummet bredvid sover hennes två barn. Rebecka är en av sju internationella IT-profiler som bär nyckeln till internet. De träffas en gång i kvartalet i Washington för att uppdatera systemet som styr trafiken på internet. Om de inte gör det, kommer nätet gå ner och alla moderna samhällen gå under.

När nyckelbärare efter nyckelbärare blir utsatta för attentat, förstår Rebecka att hon måste gå under jorden. Med sina extrema hackerkunskaper gör Rebecka och hennes följeslagare allt för att lösa gåtan. Spåren pekar åt alla håll: kinesiska underrättelsetjänsten, nynazistiska organisationer och NSA.

Det här är en intelligent och gastkramande thriller i hackermiljö. De sju nycklarna till internet finns i verkligheten, och en av bärarna är svenska.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s