Smygsläpp & signering 25:e maj i SF-bokhandeln

Egentligen släpps min kommande bok Lust den 4 juni. Men vi har gjort ett undantag. Under den 25 maj kommer den att finnas tillgänglig i SF-bokhandelns alldeles nya och stora butik på Kungsgatan 19 (gamla Kompaniet, för er som minns det) i Göteborg.

Självklart är jag själv där också och signerar klockan 17.00.

Vad handlar Lust om? Jo,baksidan lyder såhär:

”Jag tar en penna och skriver min önskan med stora, tydliga bokstäver. Därefter ritar jag en stjärna med sju hörn över texten: Jag ska skaffa mig kontroll över ditt liv. Jag vill krossa ditt tak, ditt hus, ditt gamla liv.”

Lust_framsidaEn isande roman från Stockholms innekretsar.

Sara är en okänd författare fram tills hon använder en gammal ritual. Egentligen tror hon inte på sådant, men nu går hennes dröm i uppfyllelse. Hon blir en bästsäljande författare och värvas till det stora förlaget. Ofrivilligt dras hon in i ett triangeldrama med den framgångsrika förläggaren Anders. Svartsjukan får henne att åter använda de krafter hon inte trodde fanns. Hennes mörkaste önskningar sätts på pränt.

Förlag: Mix, Bonnier

Publicerad av Åsa Schwarz

Swedish novelist writing about crime, horror and mysticism. Translated to seventeen languages. IT-security specialist. Columnist in Computer Sweden. Mum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: