Dast recenserar Viskningar, fortsättningen på Lust

viskningar

Nedan är en recension på min e-novell Viskningar. Det är en annorlunda fortsättning av min roman Lust. Den är  skriven av huvudpersonen själv som är författare.

”Handlingen i Lust bygger mycket på att huvudpersonen, författarinnan Sara Tingvall, skriver på en roman, Lust, där olika grymheter som hon hittar på visar sig inträffa också i verkligheten. Viskningar, i sin tur, är utformad som en novell skriven av romanfiguren Sara Tingvall.

Den handlar om Jörgen, en stor, stark, steroidstinn och vältränad buse, som ger sig på fel person och de ödesdigra konsekvenserna av hans handlande. Referenserna till Lust finns där, inte minst i symboliken och referenserna till svart magi, och den som har läst Lust kommer säkert att på en gång känna sig hemmastadd också iViskningar. Eller tvärtom för den delen, Viskningar ger mersmak! Och en fortsättning på Lust känns återigen helt oundviklig…

Åsa har gjort det igen!”

Läs originalet här.

Publicerad av Åsa Schwarz

Swedish novelist writing about crime, horror and mysticism. Translated to seventeen languages. IT-security specialist. Columnist in Computer Sweden. Mum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: