Idag släpps De sju nycklarna

Idag släpps min hackerthriller De sju nycklarna. När jag skrev slutordet i våras visste jag att budskapet var viktigt. Jag ville nå fram på något sätt. Vårt samhälle är bräckligt och vilar på en digital infrastruktur som är långt ifrån säker. Våra myndigheter, landsting, kommuner och många av våra företag är sårbara. Sverige kan lätt få massiva avbrott och gå ner på knä. Stora mängder av information kan hamna i fel händer. Ändå verkade få intressera sig eller förstå omfattningen.

Sedan kom sommaren och Transportstyrelsen. Två ministrar och en styrelse fick gå. GD blev dömd för vårdslöshet med hemlig uppgift. Plötsligt pratade alla om cybersäkerhet. Så varsågod, idag släpps en lättsmält thriller med ett mycket viktigt underliggande budskap: vi måste få ordning på Sveriges digitala säkerhet. När du sedan läst den, fråga partiet som du funderar på att rösta på vad de kommer göra för att höja cybersäkerheten i Sverige om de vinner valet.

De sju nycklarna släpps idag, 21 augusti, 2017, i Sverige och Danmark samtidigt. Den finns som inbunden, ljudbok samt e-bok. Imorgon kommer den på Storytel.

Fråga efter den i din bokhandel eller köp ett ex på Bokus eller Adlibris.

Vill du beställa till bokhandel eller företag? Kontakta Susanne Ahlenius på Hoi Förlag.

Vill du ha ett recensionsexemplar? Kontakta Hoi Förlag och skriv vilken tidning, blogg eller annan media det gäller.

Varma hälsningar,

Åsa

Publicerad av Åsa Schwarz

Swedish novelist writing about crime, horror and mysticism. Translated to seventeen languages. IT-security specialist. Columnist in Computer Sweden. Mum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: