Signerade böcker att ge bort till jul?

Som småbarnsmamma med heltidsjobb kan jag inte signera böcker och träffa mina läsare i den utsträckning jag skulle vilja. Därför har jag bestämt mig för att signera böcker där jag spenderar mest tid – vid köksbordet när barnen somnat.

Vi gör det enkelt. Du bestämmer vad du vill köpa och skickar ett mail så kommer böckerna på posten. Följande böcker har du att välja på:

0037-LUSTp-OMSL-HOI.inddLust (pocket + inbunden)
Sara blir antagen hos Sveriges största förlag och går från okänd till bästsäljande författare på osannolikt kort tid. I turbulensen dras hon ofrivilligt in i ett triangeldrama med sin förläggare Anders. Svartsjukan som river i henne blir bränsle till det nya manuset. När olycka efter olycka inträffar i Anders familj börjar en oroskänsla gry i Sara. Är det en slump eller blir hennes grymma texter verklighet?

Allt en bra chick-lit behöver … med lite skräck på köpet /METRO

Nefilim_omslagjNefilim (inbunden)
Miljöaktivisten Nova gör inbrott hos Vattenfalls VD för att skriva slagord på väggarna. Nu ska en av Sveriges största miljöbovar äntligen få vad han förtjänar. Men någon har hunnit före. I sovrummet finner hon lägenhetens innehavare brutalt mördade som i en scen från helvetet. Nova flyr från platsen men lämnar spår och blir snart misstänkt för morden av polisen.

Hon försöker själv ta reda på vem mördaren är och varför denne verkar följa hennes egen lista på miljöbovar. Frågetecknen blir allt fler. Varför återkommer ständigt referenser till Syndafloden och Noas ark? Vem har genomsökt Novas hus i Gamla stan? Var hennes mors död verkligen en olycka? Vem försöker sätta dit Nova för morden?

Nefilim är översatt till 17 språk och utgiven i tre kontinenter.

Endodangel omslagEn död ängel (inbunden)
Nova åker till berget Ararat för att resa en ark som symbol för kampen mot klimatförändringarna tillsammans med andra Greenpeaceaktivister. Hon övertalar sin nyfunna pojkvän Benjamin att följa med till ruinstaden Ani där kyrkor, stadsmurar, fort och grottor ligger tätt. I en av ruinerna hittar Nova en golvmålning som det är något bekant över. Där blir hon brutalt nedslagen.

Hon vaknar upp på Karolinska Sjukhuset i Stockholm efter att ha varit medvetslös i en vecka. Ingen har sett Benjamin efter överfallet. Varför är han spårlöst försvunnen? Varför blev Nova nedslagen i ett tempel där änglar tidigare dyrkades? Vem vill att Nova inte ska få reda på sitt ursprung? Hon finner till slut att alla frågor leder åt ett håll: jakten på världens mest omtalade artefakt, Noas ark.

Varför ska en thriller vara fullspäckad med action? När den istället kan, som här, innehålla en krypande känsla av att något obehagligt ska inträffa när som helst. /DAST Magazine

Pris:
En pocket 49kr + 30kr porto
En inbunden 125kr + 45kr porto
Tre inbundna 300kr + 99 kr porto

Maila din beställning till julbok@outlook.com och ange följande:

1. Vilka och hur många böcker du vill beställa.
2. Namnen på de som som jag ska skriva en hälsning till i böckerna.
3. Paket- och fakturaadress. (Måste av praktiska skäl vara samma)

Det går att beställa t o m den 11 december och jag lägger böckerna på lådan senast den 14:e december. Med böckerna kommer en faktura.

God jul!

/Åsa Schwarz

Publicerad av Åsa Schwarz

Swedish novelist writing about crime, horror and mysticism. Translated to seventeen languages. IT-security specialist. Columnist in Computer Sweden. Mum.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: