Lilith i kedjor laddas ner för fullt

För tre dagar sedan släppte jag Lilith i kedjor på  iTunes. Den är nu den 2:a mest nerladdade skönlitterära boken som är gratis. Klicka här om du också vill ladda ner den.

Skärmavbild 2014-09-25 kl. 06.57.54Har du inte Apple så finns boken till distributionskostnaden på t ex Bokon(5kr) och Bokus (19kr).

Mer om e-boksexperimentet och varför jag gör detta hittar du här.

Publicerad av Åsa Schwarz

Swedish novelist writing about crime, horror and mysticism. Translated to seventeen languages. IT-security specialist. Columnist in Computer Sweden. Mum.

4 reaktioner till “Lilith i kedjor laddas ner för fullt

  1. Har börjat läsa Lilith i kedjor. Tyvärr har Bokons app svagheten att man inte lätt kan se hur långt man kommit (eller har kvar) så jag vet inte på hur stor del av boken jag baserar mitt omdöme på, men du får omdömet i alla fall.: Boken är skitbra!

    Hoppas experimentet med att ge bort den gratis fungerar på fler än mig (som just blivit tvungen att armbåga in en ny författare i medvetandet).

    Tack.

  2. Läste klart igår kväll, omdömet håller. Jag gillar det lite skissartade i person- och miljöbeskrivningar, de blir levande och intressanta även om det är kortfattat beskrivet och istället för tyngande gestaltning av kattälskares ensamhet eller Söders branter får man som läsare en snabb intrig med många bollar i luften. Befriande långt ifrån Den Svenska Deckaren.

    En kul detalj för mig var att jag omedvetet översatte Windows NT i boken till XP, och därmed inte insåg att boken var 10 år gammal förrän jag reflekterade över användandet av altavista. Och så kollade jag att jag bara har jobbets egna reklampennor vid skrivbordet.

  3. Ja, jag vet att tekniktermerna är gamla. Det är baksidan med att skriva en modern bok. 2005 sågs den som en nutidsskildring, nu är den snart historisk. Var noga med att ge bort alla andra reklampennor. ; )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: